Forside
Forord
Indledning
Dokumentation
Eksempler
Eksamen
Det eksperimentelle arbejde
Eksempler
Elevplan
Eksempler
Evaluering
Eksempler
Indhold
Eksempler
Links
Progression
Sikkerhed
Tilrettelæggelse af undervisningen
Kolofon
Indholdsfortegnelse
Undervisningsministeriets håndbogsserie
Links
Der findes en række relevante links, som omhandler naturfag, fysik eller kemi. Nedenfor gives nogle af de mest oplagte websteder, som måske kan inspirere til undervisningen også i erhvervsuddannelserne.

EMU-portalen
Fagenes webside, hvor der informeres om grundfagene i erhvervsuddannelserne på http://www.emu.dk/erhverv/grundfag/fkn/index.html

Fysik/kemi for folkeskolens ældste klasser, hvor der også kan hentes inspiration og undervisningsmaterialer af forskellig slags på http://www.emu.dk/elever7-10/fag/fys/index.html, og http://www.emu.dk/gsk/fag/fys/index.html

Fysik, kemi og naturfag i gymnasiet, hvor der findes en række relevante links, som giver gode ideer og materialer også til erhvervsuddannelserne, for eksempel Fysikbasen: http://www.emu.dk/gym/fag/fy/nyheder/060124_fysikbasen.html, eller ideer til undervisningsforløb i naturfag http://www.emu.dk/gym/fag/na/uvmateriale/index.html, eller kemisk faglig inspiration på http://www.emu.dk/gym/fag/ke/inspiration/index.html.

Via EMU-portalen er der også link til Fagenes info-guide http://infoguide.emu.dk/Index.pub, hvor der ligeledes kan findes relevant materiale.

"Idébog for naturfagsundervisere"
En lang række øvrige relevante links kan findes i "Idébog for naturfagsundervisere", som er et lidt ældre, men stadig relevant, FoU-projekt med ideer til undervisningen. Materialet kan findes som én af publikationerne på http://www.emu.dk/erhverv/mestforlaerere/publikationer/generelt/ .

eudtube.dk
Inspirationsmateriale kan også findes på http://www.emu.dk/erhverv/eudtube/. Her er der ligeledes mulighed for at uploade materiale, der kan være til inspiration for andre.


Udskriv siden