[ Billede: Undervisningsministeriets logo ]


Samarbejdet med den øvrige forældrekreds

 

Skolebestyrelsen skal afgive en årlig beretning, som skal indeholde en beskrivelse af året, der er gået. Beretningen bliver herved et evalueringsredskab for skolens ledelse og et informationsredskab for skolens forældre og andre uden for skolebestyrelsen. Endvidere kan beretningen indeholde en handlingsplan for skolens ledelse for den kommende tid.

Skolebestyrelsen skal også afholde mindst ét årligt møde med forældrene. Hensigten er at give forældrene mulighed for at komme i dialog med skolebestyrelsen om forhold, der vedrører skolens virksomhed. Blandt andet af den grund skal behandlingen af årsberetningen finde sted på et møde, hvor forældrene har mulighed for at kommentere og debattere forhold af betydning for skolen med skolebestyrelsen.

Som det ses, passer den årlige beretning og det årlige møde med forældrene godt ind i dialogsystemet med kommunens politikere. Skolebestyrelsen kan således med stort held også anvende denne årsberetning i sin dialog med kommunalpolitikerne.

Skolebestyrelsens nærmere samarbejde med den øvrige forældrekreds, skolens medarbejdere og eleverne er nærmere beskrevet i hæfte 4.

 



Forsiden | Forrige Kapitel | Næste kapitel