Forrige kapitel Til forsiden tom
Krone
Undervisningsministeriets logo







Relevante links

www.praktikpladsen.dk
Mødested på internettet, der formidler kontakt mellem virksomheder og elever, som ønsker at indgå en uddannelsesaftale. Her findes også den officielle oversigt over virksomheder i Danmark, der er godkendte til at uddanne erhvervsuddannelseselever.

www.aer.dk
AER (Arbejdsgivernes ElevRefusion) har primært til formål at fremme oprettelsen af praktikpladser inden for erhvervsuddannelsesområdet. Her kan man også finde oplysninger om transportgodtgørelse, tilskudsordninger og refusionssatser mv.

www.elevplan.dk
Undervisningsministeriets hjemmeside med beskrivelse af indholdet i erhvervsuddannelserne og med oplysninger om, hvor uddannelserne udbydes. Det er samtidig et elektronisk værktøj til planlægning af elevens uddannelse på skole og i virksomheden.

www.virk.dk
Virksomhedernes indgang til offentlige indberetninger.

www.uvm.dk
Undervisningsministeriets hjemmeside med oplysninger om uddannelser, love og regler. Aftaleformularer findes ved at gå ind på www.uvm.dk, vælge “Erhvervsuddannelser” og dernæst vælge “Uddannelsesaftaleblanketter” i højreboksen “Genveje”.

www.retsinformation.dk
Retsinformation er statens juridiske online informationssystem, som giver adgang til love, bekendtgørelser, cirkulærer, Folketingets dokumenter mv.

www.ug.dk
Undervisningsministeriets vejledningsportal – med overordnet beskrivelse af samtlige uddannelser. Her findes også links til de faglige udvalg.

www.kl.dk
Kommunernes Landsforenings hjemmeside med kommunerelevant information.

www.da.dk
Dansk Arbejdsgiverforenings hjemmeside med arbejdsgiverrettet information.

www.lo.dk
Landsorganisationen i Danmarks hjemmeside med elev/ arbejdstagerrettet information.

www.traenerguide.dk
Inspirationsportal for oplæringsansvarlige i virksomheder, der uddanner erhvervsuddannelseselever.

 

groslash;n streg Denne side indgår i publikationen "Uddannelsesaftale "
© Undervisningsministeriet 2008

Forrige kapitel Til forsiden tom
Til sidens top