Forrige kapitel Forsiden  
[ Undervisningsministeriets logo ]

Bilag 3: Følgebrev til skoler, der påtænker at afholde forløb




7. juli 2000

 

På baggrund af tidligere telefonkontakt fremsendes hermed et spørgeskema som led i en undersøgelse for Undervisningsministeriet om indslusningsforløb til sosu og pgu for personer med anden etnisk baggrund end dansk.

Skemaet udsendes til de skoler, hvor undertegnede projektleder Cecilie Engell ved telefonisk kontakt har fået oplyst, at der konkret påtænkes at starte et indslusningsforløb. Med indslusningsforløb forstås tiltag, hvis sigte er at forberede personer med anden etnisk baggrund end dansk på at blive optaget på enten sosu eller pgu, dvs. forkursus, specielle indgangsår, integrationskursus, kvalifikationskursus osv.

Da der er tale om fremtidige kurser vil det ikke altid være muligt at besvare samtlige spørgsmål, hvorfor vi blot skal anmode om, at så mange som muligt besvares. Skemaet indeholder nogle spørgsmål, der kan opleves som gentagelser i forhold til telefonsamtalen. Af hensyn til dokumentationen er det imidlertid nødvendigt, at flest mulige spørgsmål besvares. Oplysningerne behandles af undertegnede.

Oplysningerne i spørgeskemaet skal sammen med oplysningerne indhentet ved telefonisk kontakt danne udgangspunkt for en nærmere beskrivelse og sammenligning af forskellige kursusmodeller og -vilkår. Undersøgelsen forventes afsluttet til september med en rapport.

Skemaerne bedes returneret senest torsdag den 10. august 2000 til: uc2, postboks 17, 2635 Ishøj.

Eventuelle spørgsmål er velkomne og kan rettes til Cecilie Engell på email: agathe@apple.agora.dk eller fra den 31. juli 2000 og frem til uc2 på tlf. 43 73 55 59.

På forhånd tak for hjælpen.

 

Cecilie Engell
Projektleder
Kirsten Fischer
Centerleder uc2

Denne side indgår i publikationen "Indslusningsforløb for flerkulturelle elever på sosu og pgu" som bilag 3
© Undervisningsministeriet 2001

 Forrige kapitel Forsiden  
Til sidens top