[ Billede: Undervisningsministeriets logo ]




Forord



Kære nye voksenunderviser.

Denne publikation er til dig, der lige er startet som voksenunderviser på en erhvervsskole. “Undervisning i praksis” skal opfattes som en værktøjskasse, hvor vi har samlet den grundlæggende voksenpædagogik, gode råd og metodetips, som du som underviser kan have glæde af i dit nye job.

Publikationen udgives i forbindelse med “Operation Voksenunderviser”. Målet med dette projekt, som Undervisningsministeriet har taget initiativ til, er at de voksne kursister skal have god og kvalificeret undervisning, så deres kompetencer og kvalifikationer udvikles i overensstemmelse med individuelle og samfundsmæssige behov og krav.

Operation Voksenunderviser indeholder forskellige aktiviteter. Bl.a. udsender vi fire gange om året nyhedsavisen “Alt for Ildsjælene”. Hvis du beder din skole om at tilmelde dig i nyhedsbrevets database, får du nyhedsbrevet tilsendt, og har mulighed for at følge med i, hvad der rør sig på det voksenpædagogiske område.

Vi håber, du får glæde af publikationen, og at den motiverer dig til at bruge vore andre tilbud, som du kan finde på Undervisningsministeriets WEB-side (http://www.uvm.dk) under Operation Voksenunderviser.

God fornøjelse med din voksenundervisning.



Forsiden | Næste kapitel