Forrige kapitel Til forsiden tom
Krone
Undervisningsministeriets logo







Du kan finde oplysninger om, hvilke brancher der har indgået denne type aftaler, på arbejdsgiverorganisationernes websteder. Og de konkrete virksomheder, der tilbyder denne type forløb, vil fra og med efteråret 2006 kunne findes på Undervisningsministeriets mødested for elever og virksomheder www.praktikpladsen.dk.

Læs også mere på: pub.uvm.dk/2004/eudmuligheder.

Relevante links

www.praktikpladsen.dk
Mødested på internettet, som formidler kontakt mellem virksomheder og elever, som ønsker at indgå en uddannelsesaftale. Samtidig den officielle oversigt over virksomheder i Danmark, der er godkendt til at uddanne erhvervsuddannelseselever.

www.aer.dk
AER (Arbejdsgivernes ElevRefusion) har primært til formål at fremme oprettelsen af praktikpladser inden for erhvervsuddannelsesområdet. Her kan man også finde oplysninger om transportgodtgørelse, tilskudsordninger og refusionssatser mv.

www.elevplan.dk
Undervisningsministeriets websted med beskrivelse af indholdet i erhvervsuddannelserne og med oplysninger om, hvor uddannelserne udbydes. Og samtidig et elektronisk værktøj til planlægning af elevens uddannelse på skole og i virksomheden.

www.eud-info.dk
Information om de tekniske skolers erhvervsuddannelser, med henvisning til skolernes websteder og geografiske placering.

www.hfi.dk
Information om handelsskolernes erhvervsuddannelser, med henvisning til skolernes websteder og geografiske placering.

www.virk.dk
Virksomhedernes indgang til offentlige indberetninger.

www.uvm.dk
Undervisningsministeriets websted med oplysninger om uddannelser, love og regler. Aftaleformularer til udprintning findes ved at gå ind på www.uvm.dk, vælge "Erhvervsuddannelser m.v." og dernæst vælge "Blanketter og skabeloner".

www.retsinfo.dk
Retsinformation er statens juridiske online informationssystem, som giver adgang til love, bekendtgørelser, cirkulærer, Folketingets dokumenter mv.

www.ug.dk
Undervisningsministeriets vejledningsportal – med overordnet beskrivelse af samtlige uddannelser.

www.kl.dk
Kommunernes Landsforenings websted med kommunerelevant information.

www.da.dk
Dansk Arbejdsgiverforenings websted med arbejdsgiverrettet information.

www.lo.dk
Landsorganisationen i Danmarks websted med elev/arbejdstagerrettet information.

 

groslash;n streg Denne side indgår i publikationen "Uddannelsesaftale - En sund investering i fremtiden"
© Undervisningsministeriet 2006

Forrige kapitel Til forsiden tom
Til sidens top