Til forsiden
Krone
Undervisningsministeriets logo

Kolofon








Titel: Styringsanalysen – analyse af uddannelsesområdets styringssystem
Udgiver:Undervisningsministeriet
Institution:Undervisningsministeriet
Copyright:Undervisningsministeriet
Emneord: styringsanalyse, styringssystem, kommunalreform
Resumé: Hele det kompetencegivende uddannelsesområde – fra ungdomsuddannelser, til korte og mellemlange videregående uddannelser og voksenuddannelser – bliver fra 2007 samlet under Undervisningsministeriet som selvejende institutioner. Det sker som led i kommunalreformen, hvor en række amtslige uddannelsesinstitutioner overgår til statslig selveje med taxameterfinansiering.
Som led i forberedelserne er der gennemført en analyse af uddannelsesområdets styringssystem baseret på selveje, taxameterfinansiering, uddannelsesregler og tilsyn. Analysen skal indgå i grundlaget for politiske drøftelser af behov for at modernisere det nuværende styringssystem.
Publikationen indeholder rapporten fra det udvalg, som har gennemført analysen. Udvalget stiller i rapporten en række forslag til forbedringer af den nuværende styring. Forslagene vedrører bl.a. roller og ansvar både decentralt på institutionsniveau og på centralt hold i Undervisningsministeriet, de informationer, som styringen skal basere sig på, og økonomiske styringsredskaber. 
Sprog:
Dansk
URL:http://static.uvm.dk/publikationer/2005/styringsanalyse
Den elektroniske udgaves ISBN: 87-603-2544-5
Den elektroniske udgaves ISSN:
Pris for den elektroniske udgave: 0 DKK
Version: 1.0
Versionsdato: 2005-12-20
Publikationsstandard nummer: 1.0
Formater: html; gif; pdf; css;
Inventarliste:forord.html, hel.html, index.html, indhold.html, kap01.html, kap02.html, kap03.html, kap04.html, kap05.html, kap06.html, kap07.html, kap08.html, kap09.html, kap10.html, kap11.html, kap12.html, kap13.html, kap14.html, kap15.html, kap16.html, kolofon.html, baggr.gif, fors.jpg, get_adobe_reader.gif, green.gif, krone.gif, pilh.gif, pilo.gif, pilv.gif, stdlogo.gif, tom.gif, styringsanalysen.pdf, publikation.css, s174.gif
Den trykte udgaves ISBN: Publikationen findes kun i elektronisk udgave
Den trykte udgaves ISSN: Publikationen findes kun i elektronisk udgave
Publiceringsstandard nr. 1.0

groslash;n streg Denne side indgår i publikationen "Styringsanalysen – analyse af uddannelsesområdets styringssystem" som Kolofon
© Undervisningsministeriet 2005

Til forsiden
Til sidens top