Kolofon

 

 

Titel: Det afsluttende projekt på grundforløbet i EUD

Noter: Publikationen indgår i Undervisningsministeriets temahæfteserie som nr. 4 – 2008
Udgiver: Undervisningsministeriet, Afdelingen for erhvervsfaglige uddannelser
Institution: Undervisningsministeriet
Copyright: Undervisningsministeriet
Manuskript: Stig Guldberg og Claus Bo Jørgensen, Den Flerfaglige Professionshøjskole i Region Hovedstaden – Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse
Tilrettelæggelse: Stig Guldberg, Den Flerfaglige Professionshøjskole i Region Hovedstaden – Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse (Video)
Artikelredaktion: Philip Pedersen, Undervisningsministeriet
Redaktion og produktion: Werner Hedegaard, Undervisningsministeriet, Kommunikationsenheden
Andre bidragydere: Malchow A/S, Ringsted (Grafisk tilrettelægning af arbejdshæfte), ABCFilm, Århus (Videoproduktion), Stig Guldberg, Den Flerfaglige Professionshøjskole i Region Hovedstaden – Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse (Drejebog til video)
Emneord: Afsluttende projekt, grundforløb, evaluering, erhvervsuddannelser, EUD
Resumé: Dvd’en indeholder seks filmsekvenser af en varighed på fra godt fem til knap 15 minutter. Sekvenserne belyser fra forskellige vinkler det afsluttende projekt i erhvervsuddannelsernes grundforløb. Sekvenserne kan ses hver for sig og medvirke til at igangsætte faglige drøftelser blandt lærerne om udformning og udvikling af afsluttende projekter og prøver i grundforløbet. I det tilhørende teksthæfte er der en kort beskrivelse af hver filmsekvens og en række spørgsmål til drøftelse.
Materialet kan suppleres med Portfolio i erhvervsuddannelserne, som er udgivet af Undervisningsministeriet i samme form.
Sprog: Dansk
URL: pub.uvm.dk/2008/eudprojekt
Dvd’ens ISBN: 978-87-603-2708-7
Den elektroniske udgaves ISBN: 978-87-603- 2710-0
Pris for den elektroniske udgave: 0 DKK
Version: 1.0
Versionsdato: 2008-
Publikationsstandard nummer:
Formater:
Inventarliste:
Publiceringsstandard nr.

Eventuelle henvendelser af indholdsmæssig karakter rettes til Kommunikationsenheden i Undervisningsministeriet, telefon 33 92 50 57 eller e-mail: pub@uvm.dk





Senest opdateret 30.9.2008 af webmaster.