Kolofon

 

 

 

Titel: Portfolio i erhvervsuddannelserne

Noter: Publikationen indgår i Undervisningsministeriets temahæfteserie som nr. 5 – 2008
Udgiver: Undervisningsministeriet, Afdelingen for erhvervsfaglige uddannelser
Institution: Undervisningsministeriet
Copyright: Undervisningsministeriet
Manuskript og tilrettelæggelse: Stig Guldberg, Den Flerfaglige Professionshøjskole i Region Hovedstaden – Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse (Video)
Artikelredaktion: Philip Pedersen, Undervisningsministeriet
Redaktion og produktion: Werner Hedegaard, Undervisningsministeriet, Kommunikationsenheden
Andre bidragydere: Malchow A/S, Ringsted (Grafisk tilrettelægning af arbejdshæfte), ABCFilm, Århus (Videoproduktion), Stig Guldberg, Den Flerfaglige Professionshøjskole i Region Hovedstaden – Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse (Drejebog til video)
Emneord: Portfolio, evaluering, erhvervsuddannelser, EUD
Resumé: Dvd’en indeholder fire filmsekvenser af en varighed på fra godt fem til godt 11 minutter. Filmsekvenserne belyser fra forskellige vinkler, hvordan portfolio kan bruges i praksis som evalueringsmetode i erhvervsuddannelserne. Sekvenserne kan ses uafhængigt af hinanden for eksempel som oplæg til diskussioner i lærergrupper, på temamøder, seminarer, kurser mv. I teksthæftet er der en kort beskrivelse af hver filmsekvens og eksempler på spørgsmål til drøftelse. Materialet kan suppleres med Det afsluttende projekt på grundforløbet i EUD, som er udgivet af Undervisningsministeriet i samme form.
Materialet kan anvendes som oplæg til diskussioner, temamøder og lignende møder lokalt på den enkelte skole og på seminarer, kurser og konferencer i de erhvervsfaglige uddannelser og på andre uddannelsesområder.
Publikationen er ikke tilgængelig i trykt udgave, men samtlige dele kan frit downloades og kopieres/distribueres for eksempel via skolens intranet.
Sprog: Dansk
URL: pub.uvm.dk/2008/eudportfolio
Dvd’ens ISBN: 978-87-603-2711-7
Den elektroniske udgaves ISBN: 978-87-603- 2713-1
Pris for den elektroniske udgave: 0 DKK
Version: 1.0
Versionsdato: 2008-09-29

Eventuelle henvendelser af indholdsmæssig karakter rettes til Kommunikationsenheden i Undervisningsministeriet, telefon 33 92 50 57 eller e-mail: pub@uvm.dk

 






Senest opdateret 29.9.2008 af webmaster.