Til forsiden
Undervisningsministeriets logo

Kolofon








Titel: Innovation, iværksætterlyst og selvstændighedskultur i uddannelsessystemet
Udgiver:Undervisningsministeriet i samarbejde med Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling
Institution:Undervisningsministeriet
Copyright:Undervisningsministeriet
Resumé: Undervisningsministeren og ministeren for videnskab, teknologi og udvikling præsenterer i publikationen en samlet strategi for at styrke og udvikle en iværksættende og innovativ kultur i uddannelsessystemet.
Strategien tager højde for forskellige behov på de enkelte trin undervejs i et uddannelsesforløb. Den spænder derfor over folkeskolens fokus på udvikling af personlige kompetencer som kreativitet, opfindsomhed, initiativ og selvstændig opgaveløsning – til behovet for både konkrete redskabsfag som fx udarbejdelse af forretningsplaner og regnskaber og generelle fag som ledelse, organisation og marketing i de videregående uddannelser.
Strategien er den samlende ramme for det videre arbejde i uddannelserne med innovation og iværksætterkultur og vil bidrage til koordinering af de forskellige undervisningstilbud.
Sprog: Dansk
URL:http://static.uvm.dk/publikationer/2004/innovation
Den elektroniske udgaves ISBN: 87-603-1886-4
Den trykte udgaves ISBN: Publikationen findes kun i elektronisk udgave
Pris for den elektroniske udgave: 0 DKK
Version: 1.0
Versionsdato: 2004-03-15
Publikationsstandard nummer: 1.0
Formater: html; gif; jpg; pdf; css;
Inventarliste:index.html, kap00.html, kap01.html, kap02.html, kap03.html, kap04.html, kap05.html, kap06.html, kolofon.html, hel.html, bgndp5std2.gif, green.gif, graa.gif, pilh.gif, pilnede.gif, pilo.gif, pilv.gif, stdlogo.gif, tom.gif, get_adobe_reader.gif, s19.jpg, fors.jpg, hele.pdf, publikation.css,
Publiceringsstandard nr. 1.0

groslash;n streg Denne side indgår i publikationen "Innovation, iværksætterlyst og selvstændighedskultur i uddannelsessystemet" som kolofon
© Undervisningsministeriet 2004

Til forsiden
Til sidens top