Forrige kapitel Til forsiden Næste kapitel
Krone
Undervisningsministeriets logo

6 Afslutning







Vi håber, at vi med publikationen kan bidrage til, at det fremtidige samarbejde om vejledningen vil udvikle sig ud fra en fælles forståelse af de mange opgaver og udfordringer, der ligger.

Ansvaret for vejledning, der har at gøre med valg af uddannelse og erhverv, ligger nu entydigt hos henholdsvis Ungdommens Uddannelsesvejledning og Studievalg. Imellem disse centre befinder uddannelsesinstitutionerne, herunder erhvervsskolerne, sig, og de har ansvaret for den vejledning, der har med elevers gennemførelse af uddannelse at gøre. Alle dele af vejledningen har været behandlet i denne publikation, hvor dog især gennemførelsesvejledning har været i fokus.

Hvis de unge skal have gavn af vejledningsreformen, kræver det, at alle, der er involveret i vejledningen, ser deres særlige indsats som en del af en helhed og handler ud fra en sådan forståelse. Kun på den måde kan vejledningen få det løft og den fornyelse, som er sat i gang med vejledningsreformen.

 

groslash;n streg Denne side indgår i publikationen "Vejledning på erhvervsskolerne efter vejledningsreformen" som kapitel 6 af 6
© Undervisningsministeriet 2004

Forrige kapitel Til forsiden Næste kapitel
Til sidens top