Forsiden  
[ Undervisningsministeriets logo ]

Kolofon





Titel:  Kvalitetsudvikling i gymnasiet
Undertitel:
Forfattere:
Udgiver: Udgivet af Undervisningsministeriet, Uddannelsesstyrelsen, Området for Gymnasiale uddannelser
Institution: Undervisningsministeriet
Copyright: 463 Undervisningsministeriet
Serie: Publikationen indgår i Uddannelsesstyrelsens temahæfteserie som nr. 23 - 2001 og under temaet Kvalitet og tilsyn, evaluering af uddannelser, kvalifikations- og uddannelsesbehov
Resumé: "Kvalitetsudvikling i gymnasiet" (KIG) er Uddannelsesstyrelsens oplæg til systematisk skoleudvikling som en del af den årlige rutine på de almene gymnasier. Enhver lærer kender værdien af at formulere mål og planer for undervisningen og værdien af den regelmæssige interne evaluering på de enkelte hold og ved, at arbejdet kan forbedres ved med mellemrum at blive analyseret, debatteret og revideret. Sådan er det også på institutionsniveau. Hæftet er udarbejdet med det formål at bistå de enkelte skoler med at systematisere og kvalificere dette evaluerings- og udviklingsarbejde.
KIG foreskriver ikke en bestemt fremgangsmåde, men peger på forskellige muligheder og henviser til tilgængeligt erfaringsmateriale. KIG foreskriver heller ikke nogle ganske bestemte udviklingsinitiativer inden for givne tidsfrister, men tilbyder et søge- og eksempelmateriale, en systematik, som tænkes benyttet under planlægningen. Systematikken består af 9 hovedområder for skoleudvikling, underopdelt i en række fokuspunkter.
"Kvalitetsudvikling i gymnasiet" bygger bl. a. på skolernes tilbagemeldinger om erfaringer med et tidligere udviklingsprojekt, "Standarder og profiler". En sammenfatning af disse findes som tillæg til hæftet.
Sprog:
Dansk
URL: http://www.uvm.dk/pub/2001/kvalitet
Den elektroniske udgaves ISBN: ISBN 87-602-2020-6
Den elektroniske udgaves ISSN: ISSN 1399-7386
Bestillingsnummer: UVM 6-280
Version: 1.0
Versionsdato: 20010921
Publikationsstandard nummer: 1.0
Formater: html;gif;jpg;pdf
Inventarliste: 1.htm; 2.htm; 3.htm; 4.htm; 5.htm; 6.htm; forord.htm; hel.htm; index.html; indhold.htm; kolofon.htm; undervisningsministeriets_udvide.htm; index.html; forside.jpg; bgndp5std2.gif; graa.gif; green.gif; pilh.gif; pilnede.gif; pilo.gif; pilv.gif; stdlogo.gif; tom.gif
Den trykte udgaves ISBN: ISBN 87-602-2022-2
Den trykte udgaves ISSN: ISSN 1399-2279
Publiceringsstandard nr. 1.0

 


Denne side indgår i publikationen "Kvalitetsudvikling i gymnasiet" som kolofon
© Undervisningsministeriet 2001

 Forsiden  
Til sidens top