Forsiden  
[ Undervisningsministeriets logo ]

Kolofon





Titel:  Skole/erhverv
Undertitel: Gode eksempler
Udgiver: Undervisningsministeriet
Institution: Undervisningsministeriet
Copyright: 463 Undervisningsministeriet
Resumé: I disse år med små ungdomsårgange er der rift om de unge. Virksomhederne har behov for kvalificeret arbejdskraft og sammen med uddannelsesinstitutioner byder de sig til for at vinde de unges gunst. I sådan en tid, hvor mange unge tilsyneladende kan vælge og vrage imellem tilbuddene er der en stor forpligtelse til at give dem et realistisk billede af deres muligheder efter folkeskolen.
Denne pjece bygger på et samarbejde mellem Kommunernes Landsforening (KL), Danmarks Lærerforening (DLF), Dansk Arbejdsgiverforening (DA), Landsorganisationen i Danmark (LO) og Undervisningsministeriet. Et samarbejde hvis formål er at styrke dialogen og båndene mellem arbejdsmarkedet og folkeskolen. Og et samarbejde der understreger vigtigheden af, at unge får en uddannelse efter folkeskolen.
Sprog:
Dansk
URL: http://www.uvm.dk/pub/2001/gode
Den elektroniske udgaves ISBN: ISBN
Den elektroniske udgaves ISSN: ISSN
Bestillingsnummer: UVM 
Version: 1.0
Versionsdato: 20010911
Publikationsstandard nummer: 1.0
Formater: html;gif;jpg;pdf
Inventarliste: 1.htm; 2.htm; 3.htm; forord.htm; hel.htm; index.html; indhold.htm; kolofon.htm; undervisningsministeriets_udvide.htm; index.html; forside.jpg; img01.jpg; img02.jpg; img03.jpg; img04.jpg; bgndp5std2.gif; graa.gif; green.gif; pilh.gif; pilnede.gif; pilo.gif; pilv.gif; stdlogo.gif; tom.gif
Den trykte udgaves ISBN: ISBN
Den trykte udgaves ISSN: ISSN
Publiceringsstandard nr. 1.0

 


Denne side indgår i publikationen "Skole/erhverv" som kolofon
© Undervisningsministeriet 2001

 Forsiden  
Til sidens top