Forsiden  
[ Undervisningsministeriets logo ]

Kolofon





Titel: Skolebiblioteket som pædagogisk servicecenter
Forfattere: Niels Kryger og Ole Christensen 
Udgiver: 463 Undervisningsministeriet, Uddannelsesstyrelsen
Institution: Undervisningsministeriet
Copyright: 463 Undervisningsministeriet
Serie: Publikationen indgår i Uddannelsesstyrelsens temahæfteserie som nr. 28-2000 og under temaet den pædagogiske proces, undervisnings- og prøveformer
Emneord: skolebibliotek
Resumé:
Skolebiblioteket som skolens pædagogiske servicecenter – hvad betyder det for eleverne, for lærerne, for skolebibliotekarerne?
Dette temahæfte er skrevet på baggrund af en større rapport fra fire udviklingsarbejder med fokus på læring, skolekultur, medier, ændrede elev- og lærerroller i forbindelse med skolebibliotekets funktion som skolens pædagogiske servicecenter.
Hæftets forfattere – Niels Kryger og Ole Christensen, DPU – giver deres bud på nogle centrale problemfelter: Hvordan indgår arbejdet med medier dels som en egentlig værkstedsfunktion, dels som vejledningsopgave i forbindelse med valg af undervisningsmidler og dels som et væsentligt element i skolens og elevernes kulturbegreb?
"Skolebiblioteksteamet må hele tiden have fingeren på pulsen for at vurdere, hvordan arbejdet på skolebiblioteket indgår i skoleorganisationen som helhed, og løbende tage initiativ til nye samarbejdsformer, koordineringer mv. fx omkring materialevalg, vejledningsfunktioner og udvikling af pædagogisk og fagdidaktisk kompetence."
Sprog: Dansk
URL: http://www.uvm.dk/pub/2000/skolebib
Den elektroniske udgaves ISBN: ISBN 87-603-1761-2
Den elektroniske udgaves ISSN: ISSN 1399-7386
Pris for den elektroniske udgave: 0 DKK
Pris for den trykte udgave: 70 kr. inkl. moms
Rabat:
Bestillingsnummer: UVM 5-357
Version: 1.0
Versionsdato: 27/9 2000
Publikationsstandard nummer: 1.0
Formater: html;gif
Inventarliste: hel.htm; 1.htm; 2.htm; 3.htm; 4.htm; 5.htm; 6.htm; 7.htm; 8.htm; 9.htm; index.html; indhold.htm; kolofon.htm; index.html; fig4.jpg; fig5.jpg; fig1.jpg; fig2.jpg; fig3.jpg; bgndp5std2.gif; green.gif; graa.gif; pilh.gif; pilnede.gif; pilo.gif; pilv.gif; stdlogo.gif; tom.gif; fig4.gif; fig5.gif; fig1.gif; fig2.gif; fig3.gif
Den trykte udgaves ISBN: ISBN 87-603-1798-1
Den trykte udgaves ISSN: ISSN 1399-2279
Publiceringsstandard nr. 1.0

Denne side indgår i publikationen "Skolebiblioteket" som kolofon
© Undervisningsministeriet 2000

 Forsiden  
Til sidens top