[ Billede: Undervisningsministeriets logo ]




Vejledning for
Lederuddannelsen for
Hotel- og Restaurantbranchen

1998

I henhold til Bekendtgørelsen om uddannelse af ledere af håndværksvirksomheder nr. 286 af 3. maj 1993

Publikationens forside  

Nærværende vejledning, benævnt "Lederuddannelsen for Hotel- og Restaurantbranchen", er udvidet med udgangspunkt i Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 286 af 3. maj 1993 "Bekendtgørelse om uddannelse af ledere af håndværksvirksomheder". De uddannelsesmål og -regler, der er fastlagt i bekendtgørelsen er således alene styrende for uddannelsen.

Vejledningen giver forslag til, hvorledes uddannelsen og undervisningen kan tones og tilrettelægges, således at den bedst imødekommer netop den målgruppe inden for hotel- og restaurantområdet, der er nævnt ovenfor.

Indhold

1. Forord

2. Uddannelsens titel

3. Uddannelsens formål og varighed

4. Adgangsbetingelser

5. Uddannelsens opbygning

6. Uddannelsens indhold

7. Generelle forhold

8. Pædagogik

9. Undervisningsmateriale

10. Beskrivelse af forskellige forløb

11. Eksamen

12. Bilag

Kolofon
Hele publikationen uden grafik

Undervisningsministeriet
Frederiksholms Kanal 21
1220 København K
Telefon 33 92 50 00

© Undervisningsministeriet 1998
Teksten må med kildeangivelse frit anvendes.


TILBAGE TIL UNDERVISNINGSMINISTERIETS STARTSIDE