Vejledning for
|
Nærværende vejledning, benævnt "Lederuddannelsen for Hotel- og Restaurantbranchen", er udvidet med udgangspunkt i Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 286 af 3. maj 1993 "Bekendtgørelse om uddannelse af ledere af håndværksvirksomheder". De uddannelsesmål og -regler, der er fastlagt i bekendtgørelsen er således alene styrende for uddannelsen. Vejledningen giver forslag til, hvorledes uddannelsen og undervisningen kan tones og tilrettelægges, således at den bedst imødekommer netop den målgruppe inden for hotel- og restaurantområdet, der er nævnt ovenfor. |
3. Uddannelsens formål og varighed
10. Beskrivelse af forskellige forløb
Kolofon
Hele publikationen uden grafik
Undervisningsministeriet
Frederiksholms Kanal 21
1220 København K
Telefon 33 92 50 00
© Undervisningsministeriet 1998
Teksten må med kildeangivelse frit anvendes.